Op 18 februari 2016 richtte Abdelmajid de stichting Team 024 Nijmegen op. Door de enorme groei benaderde Abdelmajid Ahmad en Mimoun. Bij Team 024 kon Abdelmajid het alleen niet meer aan omdat het steeds drukker en drukker werd. Abdelmajid stond wel eens alleen voor 3 verschillende groepen, dat was simpelweg gewoon niet te doen en het was niet verantwoord. Buiten de kickbokslessen die ik verzorgde kwamen er ook veel jongeren met problemen naar mij toe, door mijn werk in de zorg wist ik precies hoe ik hiermee om moest gaan. Ik kende Ahmad nog als mijn eigen trainer bij Team X-plosion en wist dus wie ik in huis haalde. Ahmad is ook al jarenlang werkzaam in de zorg en is al jaren betrokken in het kickboksen, van vechter tot trainer. Ahmad hielp mij al regelmatig op de woensdagen bij de lessen van het toenmalige Team 024 Nijmegen. Mimoun ken ik nog van mijn eigen tijd als kickbokser, Mimoun hielp mij met de voorbereidingen van mijn wedstrijden. Toen ik bij Team X-plosion trainde, trainde ik 1 keer in de week bij Omar gym waar ik Mimoun leerde kennen. Mimoun is  al meer dan 10 jaar werkzaam in de zorg en loopt nog langer mee in het kickboksen. Vroeger gaf Mimoun samen met zijn broer Omar les bij Omar gym.  

 Het was heel vermoeid om alles alleen te doen en ik vond het ook niet meer verantwoord. Ik heb er even aan getwijfeld om te stoppen omdat ik het niet meer aan kon en de kinderen en jongeren niet meer kon bieden wat ik ze wel wou bieden. Nadat ik er met Mimoun over sprak gaf Mimoun aan dat hij wat zocht in Nijmegen, een plus een is dus twee. We besloten na een aantal gesprekken om de handen in een te slaan en dus verder te gaan onder de naam Kickboxing Nijmegen. Mimoun is ook de grote man achter Fightersheart Nijmegen, het grootste kickboks evenement van onze provincie Gelderland. Hij werkt ook samen met de snelst groeiende kickboksorganisatie  ter wereld namelijk Enfusion.  

We zijn heel blij met onze samenwerking. Abdelmajid en Mimoun verzorgen de lessen en Ahmad zal zich bezig houden met de padstrainingen. Op zaterdag 24 maart 2018 hebben we onze eerste wedstrijd gehad onder de naam Kickboxing Nijmegen. De eerste samenwerking  plukte meteen zijn vruchten af want Hamza Khamal wist voor hem ook zijn eerste wedstrijd te winnen. Naast Hamza zijn eerste partij was het dus ook de eerste partij van Kickboxing Nijmegen. De kickbokswereld heeft nu dus ook kennis gemaakt met Kickboxing Nijmegen.